4 februari 2005

#

Den femtionde frälsaren
PC Jersild
9100462292
Bonnier
Inbunden
Slottsgatan
2005-01-14
#2632
Adlibris
Bokus
Amazon UK

Så här i Da Vinci-kodtider läste jag en till bok om den helige gral. Vilket kanske var dumt eftersom det kändes rätt ospännande att läsa om det igen. Även om historierna i övrigt inte hade någon likhet. Var inte så imponerad. Rätt tråkig bok. Ska väl försöka med något annat så småningom, men …

Det jag kommer minnas mest är ryssen som sökte audiens hos amiralen. Jag har redan använt det i några sammanhang, om Lantmäteriet som 24-timmarsmyndighet. Ryssen bad om hjälp att bli introducerad för Venedigs militära ledare (orkar inte kolla upp namn och jag har glömt bort dem). Inte för att göra något speciellt vid introduktionen, utan för att om han en gång blivit sedd skulle det bli lättare att bli sedd igen.

Publicerat: fredagen 4 februari, 2005 klockan 17:05.

Kategori: 2652 böcker kvar.

 • sandra

  jag tycker verkligen mycket om dina böker o din författare jobb , jag vill också bli det, men är de rooligt ?

  aja skööt om diiig gubbe (k)

 • sandra

  jag tycker verkligen mycket om dina böker o din författare jobb , jag vill också bli det, men är de rooligt ?

  aja skööt om diiig gubbe (k)

 • Umm. Jag är inte PC Jersild. Jag bara skrev om PC Jersild.

  OK? OK!

 • Umm. Jag är inte PC Jersild. Jag bara skrev om PC Jersild.

  OK? OK!