15 november 2005

#

Titel: Venus födelse
Originaltitel: The Birth of Venus
Författare: Sarah Dunant
Översättare: Anna Strandberg
ISBN: 9132435177
Förlag: Wahlströms
Format: Pocket
Utläst (var, datum): Slottsgatan, 2005-11-08
BKTJD: 2609
Köpt: Pocketklubben
Köp: Adlibris / Bokus

Tantsnusk är skiten, måste pocketklubben tänkt när de valde ut den här boken som månadsbok. Fine tänker jag. Jag har ju trots allt gått igenom såväl Jean M Auel (även om mina minnen av Jon Dalar inte är lika levande som andra jag talat med om böckerna om grottbjörnar, hästdalar och mammutjägare).

Det som möjligen är intressant är väl frågan om sodomi, i dessa dagar av prästdeklarationer och åkegreenska cancersvulster, men i stort är boken ganska kass. Men precis som dåliga actionfilmer så finns det väl poänger med att läsa även snusk då och då. (Förresten är jag kanske lite orättvist, det är alldeles för lite snusk för att vara riktig snusk, men ändå.)

Publicerat: tisdagen 15 november, 2005 klockan 09:58.

Kategori: 2652 böcker kvar.